ORIGINÁLNÍ MÍSTA PRO SVATBU

Toužíte po originální svatbě? Důležité je zejména místo. Připravila jsem pro vás pár tipů, kde svatbu uskutečnit.

Některé fotky jsou použity z fotobanky, protože jsem bohužel ještě neměla možnost fotit na tak nádherných místech. 🙂

Svatba v horách 

Milujete přírodu a jste trochu více dobrodruzi? Tak hory jsou pro vás ideální místo! Obřad může probíhat na vrcholku hory, na rozhledně, na horské chatě nebo třeba u krásného vodopádu v horách. Nezapomeňte myslet na to, aby místo bylo přístupné pro všechny, které chcete mít po svém boku.

Svatba na pláži 

Představte si nohy v písku, žádné nepohodlné podpatky a slaný vítr ve vlasech. Jako bonus výhled na moře či oceán. Je tohle o čem sníte? Tak není na co čekat. Je jedno, jestli chcete svatbu ve dvou nebo ji prožít společně s rodinou. Když se chce, všechno jde!

Svatba na zahradě 

Nechcete dát všechny úspory do svatby, ale stále ji chcete mít pěknou a originální? Nejlepším řešením je svatba na zahradě. Takto ušetříte alespoň za místo konání a zároveň si můžete vše naplánovat podle sebe.

Svatba v zimě

Možná se to nezdá jako ideální řešení pro svatbu, ale věřte nebo ne, má to své výhody. Například: velký výběr termínů v kostelech a na matrikách, originální fotografie, kouzelná atmosféra, nižší ceny, lepší trvanlivost dortu,…

Svatba ve stodole

Přemýšlíte nad více rustikálním pojetím své svatby? S chutí do toho! Za mě osobně je to jeden z nejhezčích nápadů. Stodolu si většinou můžete vyzdobit podle svého. Pokud zrovna počasí nepřeje, všichni se mohou schovat dovnitř.

Svatba v lese

Jste trošku pohádkoví nebo jen chcete originální místo? Česká příroda nabízí krásné lesy a paloučky, které jsou tak kouzelné! Les si musíte pronajmout od vlastníka, to zjistíte v katastru. Musíte také počítat s tím, že v lese není dovolen velký hluk.